OR VERKIEZINGEN

ContactGeef je nu op!

Welkom bij de OR van de Veltmeijer Group

Geachte collega’s,

Uw ondernemingsraad is het afgelopen jaar weer bezig geweest met het uitvoeren van haar controlerende taak. Er zijn een hoop zaken opgepakt zoals het functie- en bijbehorend salarishuis, de doorlopende beoordelingscyclus en het opzetten van een commissie rondom het onderwerp ongewenst / grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Hier wordt de komende tijd natuurlijk op voort geborduurd en om alles goed voor te bereiden heeft uw OR 2 openstaande vacatures. 1 Oktober 2022 zal een OR-verkiezing plaatsvinden. Wij zoeken hiervoor enthousiaste collega’s, die graag meer willen doen vanuit hun positie. Gezien de huidige samenstelling van uw OR, gaat de voorkeur uit naar een collega binnen de functies, ‘Host/Hostess Gamestate’ of ‘monteur TD’, maar uiteraard zien wij alle genomineerde collega’s met plezier tegemoet.* Tevens stellen Alexander van Klaveren, Benjamin Odetola en Leroy Dijkstra zichzelf herkiesbaar, daar hun zittingstermijn verstreken is.

Heeft u altijd al meer willen kunnen betekenen binnen het bedrijf of heeft u innovatieve ideeën?
Is het lidmaatschap van de OR iets dat u ambieert? Of wellicht heeft u wel een collega voor wie het lidmaatschap een mooie uitdaging is?

Geef uzelf of uw collega dan nu op.

Met vriendelijke groet,

Uw OR,
Alexander van Klaveren
Benjamin Odetola
Leroy Dijkstra
Louis van Zijst
Marianne van der Hurk
Olga Vontsteen

Nomineer jezelf of een ander voor het OR-lidmaatschap

Maak een keuze

Bevestigen

* Alleen werknemers die in dienst zijn getreden, op of vóór 1 oktober 2021, binnen een Nederlandse bedrijfstak, mogen worden verkozen.
** Iedere genomineerde persoon zal zijn nominatie nog schriftelijk moeten accepteren voordat hij/zij verkiesbaar wordt.

 

Adres

Loperweg 3
6101 AE Echt-Susteren
The Netherlands

Contacteer ons

+31 (0)88 452 6444
info@veltmeijer-group.com

Openingstijden

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00
Zat-Zon: Gesloten

Volg ons