OR VERKIEZINGEN

ContactGeef je nu op!

Welkom bij de OR van de Veltmeijer Group

Geachte collega’s,

Uw ondernemingsraad is het afgelopen jaar flink bezig geweest met het uitvoeren van haar controlerende taak. Er zijn een hoop zaken opgepakt zoals het vernieuwde arbeidsreglement, het hoge ziekteverzuim en het aanstellen van een preventiemedewerker.

Inmiddels kijken wij uit naar de introductie van het functiehuis met daaraan gekoppeld het salarishuis. Hierdoor zal het voor iedereen inzichtelijker worden waar de verwachtingen liggen en waar hun doorgroeimogelijkheden liggen.

Hier wordt hard aan gewerkt en om alles goed voor te bereiden heeft uw OR een openstaande vacature. Heeft u altijd al meer willen kunnen betekenen binnen het bedrijf of heeft u innovatieve ideeën?

1 Juli 2021 zal een tussentijdse or-verkiezing plaatsvinden. Wij zoeken hiervoor een enthousiaste collega, die graag meer wil doen vanuit zijn/haar positie. Gezien de huidige samenstelling van uw OR, gaat de voorkeur uit naar een collega binnen de functie, ‘Hal Medewerk(st)er Gamestate’ of ‘monteur TD’, maar uiteraard zullen wij alle genomineerde collega’s meenemen in de verkiezingen.*

Is het lidmaatschap van de OR iets dat u ambieert? Of wellicht heeft u wel een collega voor wie het lidmaatschap een mooie uitdaging is?

Geef uzelf of uw collega dan nu op.

Met vriendelijke groet,

Uw OR,
Alexander van Klaveren
Benjamin Odetola
Leroy Dijkstra
Louis van Zijst
Marianne van der Hurk
Olga Vontsteen

* Alleen werknemers die in dienst zijn getreden op of voor 1 juli 2020 mogen verkiesbaar worden gesteld.
** Iedere genomineerde persoon zal zijn nominatie nog schriftelijk moeten accepteren voordat hij/zij verkiesbaar wordt.

 

Nomineer jezelf of een ander voor het OR-lidmaatschap

Maak een keuze

Bevestigen

Adres

Loperweg 3
6101 AE Echt-Susteren
The Netherlands

Contacteer ons

+31 (0)88 452 6444
info@veltmeijer-group.com

Openingstijden

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00
Zat-Zon: Gesloten

Volg ons