Locatiemanager Gamestate ArenA
Ben jij klaar voor een job in de leukste arcade van Europa? Ben je enthousiast en houd jij van toffe games? Dan is dit wellicht een match made in heaven! Wij zoeken een nieuwe locatie manager voor onze vestiging Gamestate ArenA!

Standplaats: Amsterdam

Wat ga je doen?

Een ondernemer in hart en nieren dat is wat jij bent. Vele balletjes hooghouden is jouw specialiteit. Dit is jouw locatie en jij gaat er een succes van maken. Het strategisch jaarplan heb jij vertaald naar concrete targets die je samen met jouw team gaat behalen. Je weet waar je aan de knoppen moet draaien als dat nodig is. Nieuwe mogelijkheden en kansen komen als vanzelf uit jouw koker. Als natuurlijke leider weet je het beste uit jouw team te halen en sta je samen ook met je team op de vloer!

Wie ben jij?

– Je bent representatief, sociaal, flexibel en enthousiast;
– Jij regelt je zaken snel op een professionele en vriendelijke manier;
– Je hebt al enige ervaring met leidinggeven;
– Je hebt MBO+ / HBO niveau;
– Je bent een ondernemer met gevoel voor verantwoordelijkheid;
– Jij bent creatief en weet van aanpakken;
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
– Je vindt teamspirit belangrijk en kunt goed met mensen omgaan;
– Je bent ouder dan 21 jaar en je bent minimaal 40 uur per week beschikbaar;

Waarom wil jij bij GAMESTATE werken?

– Je verdient € 2782,- bruto per maand bij een contract van 40 uur per week (excl. vakantiegeld) indien je 21 jaar of ouder bent;
– Je krijgt een contract van 40 uur per week;
– Een reiskostenvergoeding tot maximaal €300,- per maand (vanaf meer dan 10 km woon-werk verkeer);
– Je kunt gebruikmaken van fiscale voordelen m.b.t. bedrijfsfitness;
– Een leuk cadeautje met jouw verjaardag;
– Offcourse… GRATIS gamen bij Gamestate (zonder prijzen te winnen);
– Wij houden wel van een feestje, dus sluit aan bij onze leuke bedrijfsfeestjes op het hoofdkantoor én op jouw eigen werklocatie.

Wie zijn wij?

Veltmeijer Group is een ambitieus familiebedrijf dat al bijna 70 jaar bestaat in de arcadebranche en eigenaar is van Gamestate, Gamecity en Gametown. Met een betrokken en gepassioneerd team creëren we een unieke totaalbeleving. Door ons uitgebreide, frisse concept zorgen wij voor een fun ervaring voor jong en oud. Met uitdagend werk voor onze ruim 450 medewerkers en een open organisatiecultuur gaan wij voor de WOW-factor bij onze gasten en onze werknemers. We zijn inmiddels in zeven landen actief en groeien door! Ons motto is “Winners Only!”. We leven elke dag naar onze waarden: ze bepalen hoe we met onze klanten werken en hoe we met elkaar omgaan.